Blitzkrieg 2016

Slide background

1. POVESTEA

Terranova, anul 2083 … 
Expansiunea alarmantă a hoardei în Terranova și împuținarea resurselor riscă să tulbure liniștea instaurată în ultimele luni. Fragilul echilibru dintre nordul controlat de Alianța Armată și vastele teritorii din sud controlate acum de Hoarda Rebelă este din nou amenințat.
Descoperirea unui Portal care permite calatoria în timp, deschide brusc noi posibilitați pentru supraviețuirorii în continuă căutare de resurse.
Iscoadele trimise de ambele facțiuni prin portal, se întorc cu informații tulburatoare despre un ținut nou numit Es-Sah-Ra, identificat de savanți ca anticul Egipt. Iscoadele vorbesc de bogații fără seamăn, plante și animale stranii, demult dispărute. Însa vorbesc si de Medjay, un trib de beduini neînfricați care va ridica serioase piedici în revendicarea bogățiilor noului tărâm.
Miza e ridicată de posibilitatea ca aceștia să aibă acces la un străvechi tip de minereu foarte rar care poate fi transformat în mult râvnitele diamante. Sunt zvonuri că minereul este extras de Medjay din minele aflate sub Labirint, o constructie păzită cu strășnicie și foarte greu de cucerit.
Vor putea Medjay să apere bogățiile Faraonului precum și minereul mult râvnit?
Va putea oare Hoarda să își anexeze încă un teritoriu?
Va putea Alianța să își extindă controlul mai mult de nordul înghețat?
Încă odată, în aer pluteste zvon de război.

                                                                                                                                                                                                 storyteller Ghost Leader

2. PROGRAM DE PROMOVARE ȘI PLATĂ A BILETELOR, LINK PENTRU ÎNSCRIERI, LINK CĂTRE LISTA DE PARTICIPANȚI

05.11-05.12.2015 – Promovare noutăți (tot ce trebuie să știe un jucător pentru a se înscrie);
06.12.2015 – Start înscrieri și detalii legate de plata biletelor;
01.01.2016 – 31.01.2016 – Prima perioadă (30 zile) de plată a biletelor;
01.02.2016 – 31.03.2016 – A doua perioadă (60 zile) de plată a biletelor;
01.04.2016 – 30.06.2016 – A treia perioadă (90 zile) de plată a biletelor;
14.07.2016 – 15.07.2016 – A patra perioadă (2 zile) de plată a biletelor (plata se face cash la eveniment).

Detalii despre plăți, bilete, cazare, mâncare și băutură în secțiunea: 5. COSTURI EVENIMENT

Înscrieri: https://docs.google.com/forms/d/1shxkzpxl2Onv7HHpWY-q_pn7OgBR1Kh9-Fn_p9d9ohY/viewform?usp=send_form

Listă participanți: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Kiy-Aws2f0A_suO0OOukSbV_KTV1dAKr-whZLWKc6k8/edit?usp=sharing

3. NOU LA BLITZKRIEG

EVENIMENTUL TEMATIC
De anul acesta dorim să introducem evenimentele tematice în cadrul proiectului
BLITZKRIEG. Tematica evenimentului nu va afecta facțiunile deja existente (Alianța Armată, Hoarda Rebelă, SDF) și gameplay-ul implementat la evenimentele anterioare (dominația buncărelor, transporturile de diamante).
Tematica la BLITZKRIEG ne ajută să dezvoltam scenariul, să facem roleplay și LARP, să diversificăm misiunile și să amenajăm/decorăm cât mai interesant zonele de joc folosindu-ne de tema respectivă.
Legătura evenimentului cu tema aleasă se va face natural prin caracteristicile teritoriului nou descoperit, în care se va desfășura evenimentul în anul respectiv (vezi harta interactivă)

TEMATICA DE LA BK2016.
Tematica evenimentului BK2016 va fi Egiptul Antic, în consecință decorurile din sat, clădirile, misiunile personale și personajele care fac LARP vor fi în strânsă legătură cu această temă.

CUM AFECTEAZĂ TEMATICA EVENIMENTUL?
Tema Egiptului Antic își va pune amprenta asupra evenimentului, astfel:
– buncărele se vor numi temple, iar numărul acestora va fi redus de la 5 în trecut la 3;
– toate zonele marcate pe harta la BK2016 vor fi pe tema evenimentului vor avea denumiri din Egiptul Antic;
– apa disponibilă pe teren nu se va mai găsi în baze și respawn-uri ca în trecut, ea va fi distribuită pe teren (REDZONE) în 3-4 puncte strategice numite oaze;
– va fi creată o nouă zonă de interes în joc care va cuprinde un labirint, două piramide, sarcofagul faraonului și o tabără de beduini care va fi bază pentru Medjay;
– această nouă zonă va fi apărată de o nouă facțiune de beduini care poartă numele de MEDJAY. Este formată din jucători de airsoft care vor face 50% roleplay și 50% misiuni defensive;
– majoritatea misiunilor personale vor avea obiective strâns legate de Egiptul Antic;
toate cladirile din sat și persoanele care le administrează (LARP făcut de actori) vor avea denumiri legate de tema evenimentului. Exemple de clădiri/LARP: Piramida/Faraon, Banca Egiptului/Marele Vizir, Muzeul Egiptean/Arheolog, Grădina Botanică/Biolog, Forjă/Fierar;
-toate materialele de informare a jucătorilor: hartă, regulamentele, tabelul WarNews vor fi prezentate pe un obelisc construit în mijlocul satului;
-satul, templele și alte zone care vor avea denumiri strâns legate de Egiptul Antic vor avea panouri informative cu informații de cultură generală despre obiectivul respectiv.

O NOUĂ ZONĂ DE JOC
La BK2016 vom introduce o nouă zonă de joc, aceasta va fi punctul principal de interes. În această zonă vor fi amenajate următoarele:
– Labirintul – o construcție din panouri care va avea patru intrări și două zone de extracție a minereului. În una din aceste zone, la un anumit interval de timp, va fi poziționat un minereu foarte valoros care trebuie capturat de cele două facțiuni. Labirintul va fi plin de capcane pentru atacatori;
– Piramidele negre – sunt două construcții cu formă de pidamidă care vor avea pe fețele nordice și sudice un banner imprimat cu diferite hieroglife. Descifrarea acestora va constitui obiectivul mai multor misiuni;
– Sarcofagul Faraonului – o cutie din OSB acoperitră cu banner imprimat, care are două compartimente închise cu lacăte. Fiecare facțiune are câte un compartiment. Eliminarea beduinilor care protejează sarcofagul și deschiderea acestuia constituie obiectivul final al celei mai complexe misiuni;
– Tabără de beduini – este baza celei de a patra facțiuni, MEDJAY.
Labirintul, piramidele și sarcofagul sunt aparate cu înverșunare de Medjay cu orice tip de replici acceptate în joc. Minereul și interiorul labirintului va fi apărat de Medjay doar cu replici de CQB (sub 100 m/s).
Accesul jucătorilor în interiorul labirintului va fi posibil doar dacă aceștia dețin replici CQB (sub 100 m/s) și doar folosind single fire, pentru evitarea accidentărilor.

TRAFICANȚII DE ARME
Sunt actori sau membrii Meerkats care interpretează rolurile unor traficanți de arme. Aceștia se plimbă nestingheriți între sat și tabăra de beduini. Câteodată se deplasează în bazele facțiunilor combatante pentru a le prezenta oferta de achiziții tactice și/sau pentru a vinde achizițiile tactice comandanților. Traficanții acceptă să fie plătiți doar cu cocaină.
Aceștia vând pentru 1kg de cocaină următoarele achizitiile tactice:
– respawn mobil lângă HQ timp de 30 min;
– atac cu drona asupra unui templu (buncăr);
– atac cu DoB asupra unui templu (buncăr);
– suport mercenar cu SAW timp de 30 min;
– grenade pentru distrugere auto in-game;
– mită pentru Medjay (o narghilea) prin care se cumpara neutralitatea lor timp de 30 min față de facțiunea respectivă.
Dipomație:
– sunt neutri față de Alianța Armată și Hoarda Rebelă;
– sunt aliați cu contractorii SDF și cu traficanții de droguri.
Dress code:
– echipament civil specific.
– pe cap folosesc echipament civil specific.

TRAFICANȚII DE DROGURI
Sunt actori și membrii Meerkats care interpretează rolurile unor traficanți de droguri. Aceștia stau în sat iar când sunt solicitați se deplasează pe una din plantațiile de coca din REDZONE (zona de joc). Acolo plantează și culeg coca timp de 30/60 min, timp în care strâng materiale pentru 1kg/2kg de cocaină. Ulterior sacii cu coca sunt transportați în sat de jucătorii care efectuează misiunea. Aici Biologul poate transforma întreaga cantitate de coca recoltată în cocaină pură în schimbul unor diamante galbene.
Dipomație:
– sunt neutri față de Alianța Armată și Hoarda Rebelă;
– sunt aliați cu contractorii SDF și cu traficanții de droguri.
Dress code:
– echipament civil specific.
– pe cap folosesc echipament civil specific.

SISTEMUL INDIVIDUAL DE ACUMULARE A DIAMANTELOR
Până în prezent la BLITZKRIEG sistemul de acumulare a diamntelor era structurat pe facțiuni combatante, adică fiecare jucător sau echipă care genera diamante prin îndeplinirea misiunilor și obiectivelor depunea respectiva cantitate de diamante în seiful facțiunii aflat în bază (HQ). În acest sistem unicul beneficiu al jucătorului este faptul că facțiunea sa acumula mai multe diamante.
De anul viitor la BK2016 pentru a stimula jucătorii și echipele să efectueze cât mai multe misiuni și să îndeplinească cât mai multe obiective dorim să introducem un nou sistem individual de acumulare a diamantelor. Acumularea de diamante de către jucători va fi cuantificată cu ajutorul cecurilor personale.
Cum funcționează acest sistem? Ca și până acum fiecare jucător sau echipă va genera o anumită cantitate de diamante în urma îndeplinirii misiunilor sau obiectivelor.
După încasarea diamantelor jucătorul se va deplasa (viu sau mort, diamantele nu se pot fura de la jucători) în sat la Banca Egiptului unde îi va cere Marelui Vizir să depună cantitatea respectivă de diamante în banca facțiunii sale. Marele Vizir va depune diamantele în seiful facțiunii respective și îi va elibera jucătorului (echipei) un cec personal în care este trecuta cantitatea de diamante depusă. Aceste cecuri se păstrează de către jucători sau echipe până la finalul evenimentului pentru participarea la licitație.
ATENȚIE !!! Cecuri și/sau diamantele transportate de jucători nu se fură de către. Cecurile nu se rambursează în cazul pierderii.

LICITAȚIE PE DIAMANTE
Anul viitor la BK2016 dorim să înlocuim tombola de la finalul evenimentului cu o licitație pentru produse airsoft, produse de la sponsori și produse promoționale.
Moneda folosită pentru a licita este diamantul (excepție fac diamantele galbene folosite doar pentru LARP).
Fiecare jucător sau echipă (recomandăm participarea pe echipe la licitație) care dorește să se înscrie la licitație va merge la finalul jocului la Banca Egiptului (în sat) unde se va înscrie pe lista participanților la licitație. Aici Marele Vizir va încasa toate cecurile personale și va elibera un talon de participare la licitație. Acesta va avea trecută pe el suma totală a cecurilor jucătorului sau echipei de jucători care participă la licitație. Fiecare participant la licitație va avea un talon numerotat pe care va fi trecută suma totală de diamante disponibilă pentru licitație.

4. ROLEPLAY, FACȚIUNI ȘI COMANDANȚI

ASASINII
Sunt jucători ai ambelor facțiuni combatante (5 pentru fiecare facțiune, maxim un asasin/echipă) care efectuează o misiune specială. Acestea le permite să-l asasineze pe comandantul facțiunii adverse. Misiunea se poate executa o singură dată pe tot parcursul evenimentului. Pentru îndeplinirea ei cu succes jucătorul este recompensat cu diamante de către comandantul ucis.
Misiune: ”Te urmărim de mult iar ceea ce am văzut la tine ne face să credem că ai șanse mari să duci la îndeplinire cu succes misiunea pe care ți-o încredințăm. Tu și echipa ta trebuie să-l asasinați pe comandantul facțiunii adverse, poți face acest lucru o singură dată pe parcursul evenimentului. Ne punem toată încrederea în tine, nu ne dezamăgi.”
Detalii: Jucătorul are tot timpul asupra lui un talon, primit cu misiunea de asasin, pe care îl înmânează comandantului inamic după ce l-a asasinat pentru aș primi recompensa de la acesta. Recompensa poate fi ridicată indiferent dacă asasinul este viu sau mort doar cu condiția ca acesta să fi fost viu în momentul în care comandantul a fost omorât de el sau de un membru al echipei acestuia.
Recompense: Jucătorul primește diamante dacă îndeplinește misiunea de asasin.
Notă: Fiecare jucător care dorește să îndeplinească acestă misiune selectează opțiunea ”Asasin” în formularul de înscriere. Cei doi comandanți selectează dintre jucătorii care și-au plătit biletul câte 5 asasini pentru fiecare facțiune. Sunt selectați jucătorii care au cele mai mari șanse să îndeplinească acestă misiune. Selecția se va face după încheierea ultimei perioade de plată a biletelor, adică după data de 01.07.2015.

SPIONII
Sunt jucători ai ambelor facțiuni combatante (3 pentru fiecare facțiune, maxim un spion/echipă) care efectuează misiuni speciale. Acestea le permit să transmită către un legionar din sat informații strategice despre propria facțiune.
Misiune spion: ”Te urmărim de mult iar ceea ce am văzut la tine ne face să credem că ai șanse mari să duci la îndeplinire cu succes misiunea pe care ți-o încredințăm. Știm că ai mare nevoie de diamante iar noi te putem ajuta, dar și tu la rândul tău trebuie să ajuți Legiunea. Spionează mișcările facțiunii tale și transmite, fără să fi văzut de nimeni, către omul de legătura al Legiunii cinci informații vitale referitoare la mișcare trupelor pe teren. Ne punem toată încrederea în tine, nu ne dezamăgi.”
Detalii: Jucătorul are o misiune secretă recompensată cu diamante pe care o îndeplineste dacă transmite de 5 ori informații reale și importante până la finalul jocului. Informațiile sunt transmise prin stație folosind o frecvență secretă către Ciocanus Maximus. Spionul are tot timpul asupra lui un talon primit cu misiunea de spion. Dacă orice jucator îl suspectează pe un altul de spionaj, doar intermediul comandantului poate să îi ceară jucătorului suspectat să arate talonul de spion. Se pot face maxim nouă interogări/facțiune/eveniment. Dacă spionul este descoperit își ratează misiunea. Din acel moment el încetează să mai transmită informații. Recompensa în diamante care era destinată spionului este înmanată de comandant celui care l-a desconspirat.
Recompense: Jucătorul primește diamante dacă îndeplinește misiunea de spion.
Notă: Fiecare jucător care dorește să îndeplinească acestă misiune selectează opțiunea ”Spion” în formularul de înscriere, numele său va fi ținut secret până la finalul evenimentului. Primii 3 jucători cu această opțiune selectată care au plătit biletul vor primi misiunea.

ARMY ALLIANCE – ARMATA
Este condusă de Generalul Arnval TFK Olafsson, Iliuț Ioan (The Fucker), Link: https://www.facebook.com/army.alliance/
Army Alliance, una din cele două facțiuni rivale, este forța armată bazată pe rigurozitatea militară din trecut care este compusă din aproximativ 45% dintre jucători.
Aceștia au următoarele atribuții:
– fiecare jucător din această facțiune efectuează câte o misiune personală;
– efectuează misiunile primite din comandament;
– apără baza de atacurile inamicilor;
– cuceresc și apără buncărele la orele stabilite;
– capturează minereul din interiorul labirintului;
– capturează transportul de artefacte care pleacă din sat către templu Karnak;
– efectuează transportul de valori (diamante) din bază către Banca Egiptului situată în sat;
– au respawn în bază și în respawn-ul avansat la 15 min.
Economie:
– generează diamante pentru fiecare misune îndeplinită, obiectiv capturat și transport efectuat;
– fiecare misiune personală îndeplinită este recompensată cu diamante.
Dipomație:
– sunt inamici ai Hoardei Rebele;
– sunt neutri cu contractorii SDF (când aceștia nu sunt angajați de facțiunea adversă);
– sunt aliați cu traficanții de arme și cu traficanții de cocaină.
Dress code:
– sunt acceptate orice tip de uniformă cu patern, recomandăm uniforme cu camuflaj DESCHIS (MultiCam, British Desert DPM, Tropentarn, US Universal Camouflage Pattern, ATACS, US Six-Color Desert, US 3-Color Desert, etc.);
– pe cap obligatoriu cască sau bonnie hat, oricare altă variantă este INTERZISĂ;
– INTERZIS: face paint, uniforme UNI (fără patern) indiferent de culoare.

REBEL HORDE – REBELII
Este condusă de Warlord Hassan Al Fatih, Lucian Scorobet (Baxter) Link: https://www.facebook.com/rebel.horde.bk
Rebel Horde, una din cele două facțiuni rivale, este uniunea triburilor de luptători rebeli compusă din aproximativ 45% dintre jucători.
Aceștia au următoarele atribuții:
– fiecare jucător din această facțiune efectuează câte o misiune personală;
– efectuează misiunile primite din comandament;
– apără baza de atacurile inamicilor;
– cuceresc și apără buncărele la orele stabilite;
– capturează minereul din interiorul labirintului;
– capturează transportul de artefacte care pleacă din sat către templu Karnak;
– efectuează transportul de valori (diamante) din bază către Banca Egiptului situată în sat;
– au respawn în bază și în respawn-ul avansat la 15 min.
Economie:
– generează diamante pentru fiecare misune îndeplinită, obiectiv capturat și transport efectuat;
– fiecare misiune personală îndeplinită este recompensată cu diamante.
Dipomație:
– sunt inamici ai Alianței Armate;
– sunt neutri cu contractorii SDF (când aceștia nu sunt angajați de facțiunea adversă);
– sunt aliați cu traficanții de arme și cu traficanții de cocaină.
Dress code:
– sunt acceptate orice tip de uniformă cu patern, recomandăm uniforme cu camuflaj ÎNCHIS (US Woodland, Woodland Digital, German Flecktarn, British DPM, Digital Flora (EMR), SMK, etc.);
– optional, dar recomandat, se va folosi face paint;
– pe cap se poate purta beretă, shemagh, bandană sau capul descoperit, este INTERZIS a se purta șapcă tip Baseballcap UNI sau cu patern, cască sau bonnie hat;
– INTERZIS: uniforme UNI(fără patern) indiferent de culoare.

SDF SOLUTION INC. – CONTRACTORII
Este condusă de Staff Sergeant Blackburn, Mihai Groșan (MG) https://www.facebook.com/SDF-Solution-Inc-Captain-Price-179747655699819/
SDF Solution Inc. este facțiunea de PMC (Private Military Contractors) compusă din aproximativ 10% dintre jucători.
Aceștia au următoarele atribuții:
– fiecare jucător din această facțiune efectuează câte o misiune personală;
– efectuează misiunile primite din comandament și de la Legiune (organizatori);
– apără tabăra de beduini de atacurile celor două facțiuni combatante dacă sunt angajați de MEDJAY;
– protejează transportul de artefacte care pleacă din sat către templu Karnak;
– au respawn în sat la 10 min.
Economie:
– generează diamante pentru fiecare misune îndeplinită, obiectiv capturat și transport efectuat;
– fiecare misiune personală îndeplinită este recompensată cu diamante.
Dipomație:
– sunt neutri cu Alianța Armată și Horda Rebelă cu excepția cazului în care contractorii SDF sunt angajați de facțiunea adversă;
– sunt aliați cu MEDJAY (când contractorii SDF nu sunt angajați de una dintre facțiunile combatante) traficanții de arme și cu traficanții de cocaină.
Dress code:
– sunt acceptate doar uniformele UNI (fără patern): negru, olive, kaki, coyote, albastru, etc.;
– pe cap obligatoriu șapcă tip Baseballcap UNI (fără patern), este INTERZIS a se purta oricare altă variantă;
– INTERZIS: uniforme cu patern (camuflaj), face paint.

MEDJAY – CIVILII
Este condusă de Clan Leader Ahmet Bey (Gabriel Moldovan – Ghost Leader) Link: https://www.facebook.com/Medjay-Clan-Leader-Ahmet-Bey-1653808104897930/
În Egiptul Antic Clanul Medjay constituiau garda personală a faraonului, iar după moartea acestuia îi protejau rămășițele și bogățiile cu care a fost îngropat.
La BLITZKRIEG2016 Medjay sunt un trib de beduini conduși de liderul clanului pe nume Ahmet Bey. Aceștia formează o a patra facțiune în joc alcătuită din jucători de airsoft care interpretează un rol pe tot parcursul evenimentului.
Medjay își au baza în tabăra de beduini și au următoarele atribuții:
– apără labirintul în extrior cu replici (orice viteză acceptată în joc);
– apără labirintul în interior doar cu pistol sau shotgun (sub 100m/s);
– la un interval de câteva ore extrag din minele aflate sub labirint un minereu foarte valoros pe care îl poziționează într-unul din cele două locuri prestabilite din interiorul labirintului;
– elimină pe oricine încearcă să fure minereul extras de ei;
– elimină pe oricine încearcă să se apropie de Sarcofagul Faraonului (aflat în tabăra de beduini);
– elimină pe oricine încearcă să se apropie de Piramidele Negre.
– au respawn în sat la 10 min.
Economie:
– generează diamante pentru fiecare oră petrecută în joc;
– fiecare jucător din această facțiune efectuează câte o misiune personală recompensată cu diamante.
Dipomație:
– sunt inamici ai Alianței Armate și ai Hoardei Rebele;
– sunt aliați cu contractorii SDF (când aceștia nu sunt angajați de o facțiune), cu traficanții de arme și cu traficanții de cocaină.
Dress code:
– echipament complet negru, militar sau civil;
– pe cap folosesc un turban negru;
– face paint negru cu insemne specifice.

PRESS
Presa sau ”jurnaliștii de război” sunt un grup restrâns format din însoțitorii jucătorilor de airsoft care nu practică acest sport dar vor să participe la eveniment. Sunt cei care fotografiază și/sau filmează evenimentele de pe câmpul de luptă. Obligatoriu tricou albastru inscripționat PRESS (furnizat gratuit de organizatori). Se recomandă folosirea hainelor civile. Pe cap recomandăm a se purta șapcă tip Baseballcap. Biletul pentru această facțiune este gratis dar nu include mâncare și băutură.

VOLUNTARI
Voluntarii sau ”sătenii” sunt un grup restrâns format din persoane care nu practică acest sport dar vor să ajute la organizarea evenimentului. Obligatoriu tricou albastru inscripționat VOLUNTAR (furnizat gratuit de organizatori). Se recomandă folosirea hainelor civile. Pe cap recomandăm a se purta șapcă tip Baseballcap. Biletul pentru această facțiune este gratis dar nu include mâncare și băutură.

5. COSTURI EVENIMENT

Plata se face prin virament bancar în contul următor (nu se plătește nici un comision):
– IBAN: RO07 RNCB 0227 0361 4663 0001
– Bancă: Banca Comercială Română
– Titular: Gligor Mihai Ioan Emanoil

După efectuarea plății trebuie să trimiteți un e-mail pe adresa salut@meerkats.ro cu următoarele detalii:
– numele / prenumele / callsign-ul persoanei (persoanelor) pentru care s-a făcut plata;
– dacă s-a plătit cazare numărul de nopți și zilele în care se dorește cazarea;
– dacă s-au plătit produse promoționale și care sunt acestea.
!!! IMPORTANT !!! Dacă nu se transmit aceste informații plata nu poate fi înregistrată pentru jucătorul respectiv chiar dacă aceasta a fost efectuată.

BILETE
Biletele sunt limitate fiind disponibile 150 locuri la Army Alliance, 150 locuri la Rebel Horde, 40 locuri la SDF Solution Inc și 20 locuri la MEDJAY. Locurile se ocupă în ordinea achitării.
Bilet tip A costă 100 lei/participant și pot fi plătite în prima perioadă: 01.01.2016 – 31.01.2016 (IAN 2016);
Bilet tip B costă 145 lei/participant și pot fi plătite în a doua perioadă: 01.02.2016 – 31.03.2016 (FEB,MAR 2016);
Bilet tip C costă 195 lei/participant și pot fi plătite în a treia perioadă: 01.04.2016 – 30.06.2016 (APR, MAI, IUN 2016);
Bilet tip D (biletele plătite cash la eveniment) costă 250 lei/participant și pot fi plătite în a patra perioadă (2 zile): 14.07.2016 – 15.07.2016;
!!! IMPORTANT !!! Facțiunile ”Press” și ”Voluntari” nu achită biletul, acesta fiind gratuit pentru aceste facțiuni dar fiecare participant trebuie să se înscrie la eveniment.

MÂNCARE & BĂUTURĂ
Blitzkrieg Bar vă pune la dispoziție o gamă variată de băuturi răcoritoare, energizante, alcoolice (cele alcoolice doar după încheierea jocului) precum și faimoasa noastră cafea făcută de maestru bariasta Balint Szabo, toate acestea la cele mai mici prețuri;
Military Canteen va include o zonă cantină și una de luat masa. Chef Titonea Marius va pune la dispoziția jucătorilor următoarele produse:
– sandwich-uri reci/calde de 2-3 feluri;
– produse la grătar preparate pe loc de 2-3 feluri;
– crenvuști fierți de 2 feluri;
– multe altele.
!!! IMPORTANT !!! Produsele vor fi proaspete și de cea mai bună calitate, vom publica o listă orientativă cu produse și prețuri în perioada apropiată evenimentului.

CAZARE
Cazare tip A: la cort – GRATIS.
Localizare: în GREENZONE (camping), la o distanță de 100-300m de REDZONE (zona de joc).
Cazare tip B: la cabană montană – CONTRA COST 50lei/persoană/noapte.
Localizare: în GREENZONE (camping), la o distanță de 100-300m de REDZONE (zona de joc). Locurile de cazare sunt limitate la 45 locuri în 2 cabane mari din lemn, cu băi şi bucătării complet utilate. Diponibilitate joi,vireri,sâmbătă noaptea. Pentru informații și rezervări: 0740.310.752 – Ciocanu’ sau vizitați
https://www.facebook.com/santa.paltinis.sibiu.romania/?fref=ts;
!!! IMPORTANT !!! Locurile de cazare tip B sunt limitate fiind disponibile 45 locuri, acestea se ocupă în ordinea achitării.
Cazare tip C: la pensiune/hotel – CONTRA COST.
Localizare: în stațiunea Păltiniș care se află la o distanță de 5 km de GREENZONE, accesul se face pe un drum forestier de bună calitate. Stațiunea Păltiniș oferă o mare varietate de pensiuni și hoteluri care pot satisface cele mai pretențioase gusturi. Recomandăm Hotelul Cindrel de 4 şi 3 stele (http://www.hotelcindrel.ro) din punct de vedere al capacității și localizării. Acesta se află pe drumul principal spre locație la doar 4 km de GREENZONE. Se pot face rezervări la orice pensiune sau hotel din staţiunea Păltiniș.
!!! IMPORTANT !!! Locurile de cazare tip C sunt rezervate și plătite de fiecare jucător în parte, oraganizatorii vă pot pune la dispoziție o listă cu pensiunile disponibile din apropierea zonei de joc.

PRODUSE PROMOȚIONALE
Produsele promoționale care au fost comandate la înregistrare trebuie achitate odată cu biletul.
Embleme brodate – 15 lei. Emblemele au atașat velcro pe spate și sunt produse pe mașini de cea mai bună calitate.
Medalioane militare – 45 lei. Medalionul 1 are gravat logo eveniment și facțiune, Medalionul 2 are ștanțat textul ales de jucător. Lanțul 70 cm, cel de 10 cm și 2 buc silencer negru sunt incluse în pachet.
Fanioane imprimate – 19 lei. Fanioanele sunt imprimate digital pe față cu posterul evenimentului BLITZKRIEG 2016 iar pe verso tricolorul cu cele trei logouri ale facțiunilor.
Tricouri personalizate – 70 lei. Tricourile sunt produse de ADLER și sunt de cea mai bună calitate, au 160 g/m2 și sunt din bumbac 100%. Personalizarea se face prin serigrafie, care este cea mai rezistentă metodă de imprimare pe material textil.

Evenimentul tematic

Sistemul individual

Misiuni personale

Spion-Asasasin