Noi suntem un grup de pasionati ai acestui nou sport, ce promoveaza fair-play-ul, spiritul de echipa, dorinta de miscare in aer liber, sportivitatea, camaraderia.
Numarul membrilor clubului este in continua crestere, dar numarul doritorilor de a ni se alatura este si mai mare si de aceea incercam sa facem o selectie cat mai atenta a celor ce doresc sa ne fie colegi.

In aceasta situatie, tot ceea ce ai de facut este sa-ti postezi in acest topic aceasta intentia de a deveni membru Meerkats! Daca putinele noastre conditii ti se par OK, posteaza – esti binevenit!

* Trebuie sa fii cu adevarat pasionat de airsoft. Daca e un moft de moment sau doar esti intr-o perioada a vietii in care faci noi incercari, este suficient sa ramai la statutul de partener de joc; – avem nevoie de “carne de tun” 🙂

* Trebuie sa fii familiarizat cu regulamentul pe care noi il respectam pe timpul jocurilor: Sad Buneh. Este postat AICI !, citeste-l cu incredere. De asemenea, un dictionar explicativ al termenilor din airsoft il gasesti AICI !.

* Trebuie sa fi apt psihologic si medical, iar varsta sa fie de peste 18 ani!

In aceasta cerere te rugam, printre altele, sa ne precizezi:
– o scurta descriere a propriei persoane;
– numele si prenumele, varsta;
– Call-sign-ul pe care doresti sa-l folosesti in joc (desigur, unul care nu este deja utilizat de colegii tai si, iarasi important, unul simplu, usor de retinut si de strigat).
– Motivul pentru care doresti sa te alaturi membrilor clubului Meerkats;
– Ce iti doresti de la membrii clubului si de asemenea ce putem castiga prin prezenta ta alaturi noi.

1. Beneficiile calității de membru activ:
a. participarea la evenimente sub titulatura de membru MEERKATS;
b. sprijin din partea clubului; de acesta pot beneficia doar cei care au cotizat ultimele 6 luni, după cum urmează:
· plata carburantului (8l/100km) pentru toate evenimentele naționale;
· plata biletului pentru 1 eveniment național;
· materiale promoționale gratuite;
· consumabile gratuite oferite de sponsorul oficial al clubului (daca este cazul).

2. Uniforme oficiale ale clubului (minim necesar: veston, pantalon, bonnie hat sau patrol cap se recomandă și achiziționarea unui combat shirt) :
a. Woodland Digital (exemplu) – varianta de uniformă închisa (obligatorie pentru intrarea in club);
b. Multicam (exemplu) – varianta de uniformă deschisa.

3. Afilierea la club se face în baza exprimării opțiunii pe forum la secțiunea “Înscrieri în MEERKATS”. După o perioadă de supraveghere se va face o analiză a candidatul iar în cazul acceptării acesta va fi anunțat de o persoana delegată de club. Aspiranții clubului au obligația de a respecta întocmai regulile și membrii clubului.

Precizam de la inceput ca nu ne plac:
nemuritorii (cei care, desi au fost clar loviti de bilele adversarului, nu vor sa admita acest lucru si sa iasa demni din joc);
nimeritorii (cei care trag din orice pozitie, in orice directie, la orice distanta si, bineinteles, lovesc adversarul…)
suparaciosii
egoistii
individualistii
certaretii

Nu trebuie sa se creada ca, odata capatat statutul de membru Meerkats, acesta nu se poate pierde!
Lipsa de fair-play, de colegialitate, aroganta, desconsiderarea colegilor sau a adversarului sunt doar cateva din motivele pentru care poti fi exclus din comunitate!

In speranta ca aceasta invitatie a fost pe deplin inteleasa si acceptata neconditionat, va dorim cat mai multe jocuri de calitate alaturi de membrii Meerkats Sibiu!